Marijke Vermeul

Voice-over / stemacteur

Toen ik nog een klein meisje was, zat ik al op een kinderkoor. Het ontwikkelen van mijn stem begon dus al vroeg.

Toen ik wat ouder werd volgde ik zangles en workshops bij diverse docenten; Anneke van Santen, Ilse Bevelander, Cici Isenia en Harjo Pasveer. Ik begon met zingen als backing vocalist in de band van de kerk. Tot op de dag van vandaag ben ik nog actief als worship vocalist. Het zingen is mijn grote passie en ik kan er mijn ziel en zaligheid in kwijt!

Toch deed ik professioneel niets met mijn stem. Ik had een baan als secretarieel medewerker bij een bedrijvencentrum. Het contact met de huurders, het leveren van goede klantenservice en het op orde houden van de administratie, ik vond het allemaal even leuk. Maar er ontbrak iets voor mij.

Tijdens het luisteren van mijn eerste audioboek vielen ineens alle puzzelstukjes op z’n plaats: Dit is waar mijn toekomst ligt. Teksten inspreken, verhalen tot leven brengen, er voor zorgen dat jouw tekst goed overgebracht wordt. Ik ben me gaan verdiepen in het beroep van een voice-over / stemacteur en heb trainingen gevolgd bij Koen van Huijgevoort en Stemacteren.nl.

Mijn ervaring als secretarieel medewerker en de jarenlange ontwikkeling van mijn stem komen nu samen in mijn eigen onderneming;

‘’ Jouw tekst inspreken met deskundigheid en inlevingsvermogen om zo jouw boodschap goed over te brengen en je klanten een professionele en goede indruk van jouw bedrijf te geven.’’

Alle ondernemers voorzien van hoge kwaliteit gesproken teksten, passend bij hun wensen en behoeften. Zodat de woorden de boodschap ondersteunen en er niet van afleiden, en er een professionele indruk en goed beeld ontstaat van hun bedrijf. Dat is het doel Audiovoice Marijke. Mijn ambitie is om mijn klanten te voorzien van kwalitatief goede en creatieve producten. Dit resulteert in een steeds grotere groep van tevreden en enthousiaste klanten die de onderneming bewust aanbevelen binnen hun netwerk. Ook wil ik Gods liefde openbaren door christelijke boeken vol passie in te spreken, wat mij onderscheidend maakt van concurrenten. Om mijn klanten te voorzien van mijn diensten heb ik een eigen thuisstudio. Hierdoor ben ik flexibel en kan ik snel leveren.

Kijk gerust eens rond op deze website om te zien, en vooral te horen, wat ik in huis heb! Kom je graag met mij in gesprek of wil je horen of mijn stem geschikt is voor jouw project? Leuk!